Sinds juli 2015 is vakvrouwen iets veranderd: Femke van Leeuwen gaat verder als zelfstandig meubelmaakster op een andere plek.

In onze werkplaats is haar plek ingenomen door Liesje de Haas, creatief vakvrouw meubelmaken, vers van het Hout en meubileringscollege. Zij won daar met haar eindexamenwerkstuk de publieksprijs en is als talentvolle onderneemster met haar werk ook te zien in de stand van het HMC op de VT Woonbeurs (29 september tot en met 4 oktober in de RAI Amsterdam)
foto stoel liesje

Nog een mijlpaal: Meubelmakerij Houtonoom bestaat 10 Jaar! En een 10-jarig bestaan wordt in onze werkplaats altijd gevierd met een t-shirt.
foto Houtonoom 10

Verder gaan we op zoek naar een grotere werkplaats. groter, maar vooral ook: gelijkvloers en met een grotere deur zodat ook het grotere werk er makkelijk in en uit kan.
In de nieuwe werkplaats willen we ook ruimte bieden aan een of twee nieuwe vakvrouwen. Waarbij we niet alleen denken aan houtbewerking. Ook huisschilders, loodgieters, elektriciens, stoffeerders etc. zijn welkom. Van alles is mogelijk om ons collectief te komen verrijken.
Dus als je geïnteresseerd bent: laat het ons weten!

Reacties zijn gesloten.